Vacature Studentenpool

De dienstverlening van KCS spitst zich toe op detachering, payrolling en de werving & selectie van personeel ten behoeve van o.a. Tilburg University. Mocht er aan het einde van een sollicitatieprocedure overeenstemming worden bereikt, dan word je via KCS gedetacheerd bij Tilburg University.

Tilburg University is een aantrekkelijke opdrachtgever om naar gedetacheerd te worden. Niet alleen voor medewerkers maar ook voor haar eigen studenten die een bijbaan zoeken! Om in onze Studentenpool opgenomen te worden kom je alleen in aanmerking als je ingeschreven staat als student bij Tilburg University.

Wij zijn voor onze Studentenpool op zoek naar:

Studenten voor administratieve en/of secretariële ondersteuning (m/v),
De vacatures die wij binnen krijgen kunnen zowel parttime, fulltime en op oproepbasis zijn. Ook de duur van de werkzaamheden kan verschillend zijn. Over het algemeen betreft het tijdelijke, korte, (vervangings-)werkzaamheden zijn. Gelieve in je motivatie aan te geven:

  • hoeveel uren per week je beschikbaar bent.
  • welke dagen per week je beschikbaar bent
  • per wanneer je beschikbaar bent

Wie zoeken wij?
We zoeken gedreven studenten van Tilburg University die administratieve- en secretariële ondersteuning willen bieden aan de directeuren, departementsvoorzitters, leidinggevenden en wetenschappelijk personeel binnen het betreffende departement of dienst.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zullen per vacature verschillen. Over het algemeen kun je denken aan het bieden van administratieve ondersteuning, verzamelen van gegevens, afhandelen van telefoonverkeer, agenda- en postbeheer en archiveren. Daarnaast zullen ook informatieverstrekking aan studenten en medewerkers en het ondersteunen bij het voorbereiden van bijeenkomsten en vergaderingen tot je werkzaamheden kunnen behoren.

Wat verwachten wij van jou?

  • Ruime ervaring met het werken met MS Office (ook agendabeheer via Outlook);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel in woord als geschrift;
  • Flexibele werkhouding;
  • Klantgerichte en service verlenende houding
  • Discrete instelling en accuratesse;
  • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  • Administratieve werkervaring strekt tot aanbeveling.

Wat bieden wij
Het salaris is afhankelijk van het niveau van de vacature en jouw kennis en ervaring. Op fulltime basis bedraagt het salaris minimaal (schaal 4) €1.688,00 en maximaal (schaal 5) € 2491,00 bruto per maand.

Sollicitatieprocedure
Solliciteren doe je door je CV en motivatie per e-mail te verzenden aan work@kcs-tilburg.nl.

Indien jouw motivatie en CV aansluiten dan zal je worden opgenomen in onze Studentenpool en kun je in de (nabije) toekomst door ons benaderd worden voor gerichte tijdelijke vacatures.