Vacature Tentamensjouwer

Vacature Tentamensjouwer

Tilburg University inspireert haar staf en haar studenten om bij te dragen aan de kwaliteit van de samenleving. Wij doen dit door scholing en vorming van jonge mensen, door het aanbieden van postacademisch onderwijs en door wetenschappelijk onderzoek. Wij onderhouden
intensief contact met de samenleving, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Tilburg University streeft er naar om op al haar wetenschapsgebieden een prominente positie in te nemen. Wij behoren op onderdelen tot de beste van Europa en willen deze positie waar mogelijk uitbouwen.

Voor het Sports Center zijn we op zoek naar:

Tentamensjouwers op basis van een oproepcontract
Ben je op zoek naar een leuke bijbaan tijdens je studententijd? Houd je van doorpakken en vind je het niet erg om vroeg op te staan? Meld je dan aan als Tentamensjouwer bij het Sports Center.

Arbeidsvoorwaarden:
Aanstelling in deze functie vindt plaats tot uiterlijk 01-08-2019 (dit is mede afhankelijk van je mogelijke arbeidsverleden doorgebracht bij de opdrachtgever Tilburg University). KCS is namelijk wettelijk verplicht het opvolgend werkgeverschap te toetsen.
Het bruto uurloon wordt afgeleid van de CAO Nederlandse Universiteiten, volgens schaal 2 salarisnummer 0 (met ingang van het
21-ste levensjaar, anders volgens de jeugdschaal). Dit komt neer op €13,22 bruto euro per uur (inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en uitbetaling van verlofaanspraken).

Profiel
Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten die zich herkennen in de
volgende zaken:

  • Je staat ingeschreven als student aan Tilburg University; Fontys- of Avans hogeschool;
  • Je kunt omgaan met een zekere fysieke belasting;
  • Je bent altijd op tijd aanwezig voor afspraken;
  • Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Indien je geïnteresseerd bent, kun je jouw motivatie & CV mailen aan KCS (mailadres: work@kcs-tilburg)