Vacature student medewerker Flexstuderen

Tilburg University

Tilburg University inspireert haar staf en haar studenten om bij te dragen aan de kwaliteit van de samenleving. Wij doen dit door scholing en vorming van jonge mensen, door het aanbieden van (post)academisch onderwijs en door wetenschappelijk onderzoek. Wij onderhouden intensief contact met de samenleving, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Tilburg University streeft er naar om op al haar wetenschapsgebieden een prominente positie in te nemen. Wij behoren op onderdelen tot de beste van Europa en willen deze positie waar mogelijk uitbouwen.

Flex Studeren

De coördinatie flex studeren, onderdeel van de afdeling Student Development binnen de divisie Academic Services, richt zich op het coördineren van de pilot flex studeren waarbij studenten (door omstandigheden) minder vakken volgen en naar rato collegegeld betalen. Dit wordt gedaan door middel van intakegesprekken, registratie, en evaluatie.

Voor de coördinatie flex studeren zijn we op zoek naar:

Student medewerker M/V voor 0,4 fte voor de duur van 1 maand

Functie

In het academisch jaar 2017/2018 is het voor studenten mogelijk om zich als flex student in te schrijven. Studenten betalen, in deze pilot, collegegeld naar rato van het aantal vakken dat ze volgen. Deze pilot is toegankelijk voor specifieke doelgroepen en is onderhevig aan bepaalde voorwaarden. De pilot zal geëvalueerd moeten worden d.m.v. een enquête die zowel onder de deelnemers als onder alle aanmeldingen afgenomen wordt.

Als student assistent zorg je voor het uitzetten van de enquête, het interviewen van deelnemers en afgewezenen en verwerkt de data. De werkzaamheden zullen 16 uur per week in beslag nemen. De uren zijn flexibel over de werkdagen in te delen.

Belangrijkste taken:

  • Enquêteren deelnemers en verwerken van de data tot overzichtelijk eindproduct
  • Enquêteren afgewezenen en verwerken van de data tot overzichtelijk eindproduct

Profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in de volgende zaken:

  • Je bent ingeschreven als student aan Tilburg University
  • Je hebt ervaring met enquêtes en het verwerken van data
  • Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Je hebt een proactieve zelfstandige houding en werkt nauwkeurig en doelgericht
  • Flexibiliteit in de urenindeling vind je geen probleem, en je bent per direct beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto uurloon wordt afgeleid van de CAO Nederlandse Universiteiten, volgens schaal 4 salarisnummer 0 (met ingang van het 21-ste levensjaar, anders volgens de jeugdschaal). Dit komt neer op €13,80 bruto euro per uur (inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en uitbetaling van verlofaanspraken) op basis van een tijdelijke oproepovereenkomst via KCS.

Informatie en sollicitatie

Voor meer inhoudelijke informatie kan contact worden opgenomen met de coördinator flex studeren, Ferenc Jongejan (f.p.jongejan@uvt.nl, tel. 013-4663736). Meer informatie over Tilburg University vind je op www.tilburguniversity.edu. Jouw sollicitatie, voorzien van CV & brief kun je insturen tot en met 15 september. Uiterlijk 18 september ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd en de eerste gesprekken zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden.