BHV-er

De dienstverlening van KCS spitst zich toe op detachering, payrolling en de werving & selectie van personeel ten behoeve van o.a. Tilburg University. Mocht er aan het einde van een sollicitatieprocedure overeenstemming worden bereikt, dan is de kans groot dat je via KCS gedetacheerd wordt bij Tilburg University.
Tilburg University is een aantrekkelijke opdrachtgever om naar gedetacheerd te worden. Niet alleen voor medewerkers maar ook voor haar eigen studenten die een bijbaan zoeken.
Wij zijn voor onze BHV-pool op zoek naar:

Bedrijfshulpverleners (m/v)
Als bedrijfshulpverlener draag je bij aan het bij een (mogelijke) calamiteit tot een minimum in te perken van slachtoffers of schade. Je rapporteert aan en ontvangt hiërarchische richtlijnen van het hoofd BHV, de gebouwencoördinator, de BHV coördinator, de ploegleider BHV en de commandant / bevelvoerder van hulpverlenende instanties. Daarnaast wordt van een BHV-er verwacht dat deze eigen verantwoordelijkheid neemt in het inperken of preventief voorkomen van een calamiteit door handelend op te treden, een ander te (laten) waarschuwen en te starten met ontruimen.

Wie zoeken wij?
We zoeken studenten van Tilburg University die in de avonduren tussen 18.00 uur en 23.00 uur of overdag danwel van 8.00-1300 of van 13.00-18.00 uur als bedrijfshulpverlener op de universiteit aanwezig willen zijn. Je dient minimaal 1 avond per week en twee vrijdagen per maand beschikbaar te zijn. Ook in de zomermaanden en overige vakanties moeten er diensten worden geleverd. Om in onze BHV-pool opgenomen te worden dien je ingeschreven te staan als student bij Tilburg University.

Wat ga je doen?
De kernactiviteiten van een BHV-er zijn het levensreddend handelen en bieden van eerste hulp. Daarnaast kun je zorgdragen voor beperking en bestrijding van een beginnende brand. Je bent in staat een pand te ontruimen en je bent verantwoordelijk voor de juiste communicatie. Voor dat je start als BHV-er volg je een eendaagse BHV basisopleiding en de theorie via een E-learning module.

Wat verwachten wij van jou?

  • Stressbestendig; je kunt kalm blijven, taken rustig uitvoeren en zaken rustig uitleggen, je houdt overzicht op de situatie, je kunt een situatie juist inschatten en daarnaar handelen;
  • Flexibel in het nemen van eigen verantwoordelijkheid;
  • Communicatief vaardig; uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal, je kunt mensen instrueren en op de hoogte houden, je vraagt om informatie, je spreekt mensen aan;
  • Daadkrachtig; je treedt op als autoriteit, je treedt handelend en besluitvaardig op bij een calamiteit of preventie daarvan, je geeft consequent uitvoering aan afspraken en basiskennis;
  • Het jaarlijks volgen van verplichte herhalingslessen (2 dagdelen) in eigen tijd;
  • Je bent minimaal 1 avond per week en twee vrijdagen per maand beschikbaar;
  • Je bent op dit moment nog 2 jaar ingeschreven als student bij Tilburg University;
  • Je bent op dit moment nog niet voornemens op stage of exchange te gaan.

Wat bieden wij
Een uitdagende bijbaan waarbij, bij geen calamiteiten of activiteiten, ruimte is voor studeren tijdens werktijd. Je werkplek bevindt zich in de bibliotheek op de campus of op de locaties Reitse
Toren en Reitse Poort. Het bruto uurloon bedraagt € 10,00. Hierbij worden de eerste 2 uren uitbetaald tegen 100% en de 3 uren daarna tegen 25%. Bij een calamiteit worden de uren die nodig zijn geweest tegen 100% uitbetaald. De opleidingskosten en de kosten voor de herhalingslessen worden betaald door Tilburg University. De opleiding en herhalingslessen vinden plaats in eigen tijd.

Sollicitatieprocedure
Solliciteren doe je door je CV en korte motivatie per e-mail te verzenden aan work@kcs-tilburg.nl. Indien je al over een geldig BHV diploma beschikt dan dit graag vermelden in je sollicitatie. Bij een juiste motivatie en beschikbaarheid wordt je opgenomen in ons portefeuillebestand. Zodra er een actieve vacature ontstaat, zullen wij je benaderen.